Symptomen

Zelftesten

Hier kunt u gratis een ADD/ADHD zelftest of een geheugenzelftest doen. Neem, als daar aanleiding toe is, contact op met PCS.

Intake

Natuurlijk kun je altijd eerst vrijblijvend informatie inwinnen. Wanneer je je aanmeldt voor een onderzoek en/of behandeling, ontvang je eerst een uitgebreide vragenlijst. Hierdoor kan de fysieke of telefonische intake korter worden gehouden. Er blijft dan meer tijd over voor de onderzoeken en/of behandeling. Bovendien ontstaat een completer beeld, ook voor jezelf. Tot slot krijgt iedere cliënt een eigen digitale omgeving waarin de belangrijkste informatie en documenten terug te vinden zullen zijn.

N.B. Let in je digitale omgeving wel even op bij de orthomoleculaire adviezen. Als je daar op accepteren klikt, houdt dat een bestelling van de aangegeven producten in. Het is niet verplicht om ze op die manier te bestellen. Wel zorgt PCS ervoor dat alleen de beste producten worden geadviseerd en geleverd.

Aanpakken van de oorzaak

Onder het kopje symptomen zie je een greep uit klachten en problemen die zich kunnen voordoen. Neem elk symptoom serieus, ook als deze niet in de lijst wordt vermeld. Het kan erop wijzen dat er op een heel andere plaats in het lichaam iets fout gaat of dat er iets uit balans is. Daarom behandelt PCS niet de symptomen, maar jou als geheel. We noemen dat een holistische benadering. Hierbij is een goede diagnose erg belangrijk, anders is het alsnog symptoombestrijding. PCS gebruikt hiervoor regelmatig drie meetsystemen naast elkaar. Meestal bevestigen de uitkomsten elkaar, wat meer zekerheid biedt ten aanzien van de behandeling. Hieronder geven we een indruk van de verschillende onderzoekmethoden.

Biostar NLS Vector V20

De Vector V20, werkend op basis van quantum-theorie en entropie-logica, is ontworpen voor de Russische ruimtevaart om veranderingen in het lichaam te registreren. Daarnaast kan het ook worden gebruikt voor therapie, in de vorm van het stimuleren van de zelfregulerende werking van het lichaam. Hierbij kunnen zelfs (op energetisch niveau) behandelingen uit de homeopathie, fytotherapie, de Indische Ayurveda en de Chinese acupunctuur worden toegepast.
N.B. De Vector V20 is de opvolger van de Metatron Hunter (2009) die nog door de meeste bioresonantie-therapeuten wordt gebruikt.

Corpus Analyser

De Corpus Analyser werkt op basis van bioresonantie en kan in 1 minuut een analyse van 250 parameters in 40 gebieden van het lichaam maken. De parameters geven een inzicht over het functioneren van de organen en het skelet. Verder geeft het informatie over de waarden van o.a. cholesterol, vitaminen, mineralen, zware metalen enz. De gegevens worden overzichtelijk in een schema weergegeven.

ESTeck bodyscan

Er valt veel over de ESTeck te vertellen, maar het belangrijkste ontdek je door te kijken naar bovenstaande video. De scan duurt 5 minuten en is ontwikkeld door een team van artsen, natuurkundigen, wiskundigen en statistici. Door de bijzonder hoge betrouwbaarheid (89%) wordt het wereldwijd in veel ziekenhuizen en door artsen gebruikt. Het wordt gebruikt voor zowel vroegtijdige diagnose als controle van de voortgang van een behandeling.

Overige methoden

Neurotransmitterprofiel

Een vragenlijst die dient om inzicht te krijgen in de kracht en verzwakking van het neuro-biochemische systeem. Door het herstellen van één of meerdere neurotransmitters kan de genezing worden ondersteund. De bepaling bestaat uit twee delen. Deel A bepaalt het van nature overheersende neurotransmitterprofiel. Deel B bepaalt of er sprake is van neuro-biochemische tekorten. Klik hier voor een voorbeeld.

Wat klanten ervan zeggen

“Heilzaam en effectief”

“Het werkt fantastisch”

Na mijn verhuizing naar Middelburg ben ik bij Theo Splinter aanbeland vanwege mijn drukke koppie en mijn lichaam dat erg ziek was en bijna niks meer kon. De hartcoherentie-oefeningen waren in het begin erg moeilijk; ik ben niet zo snel rustig te krijgen, maar na een aantal keer ging dat al beter. En de neurofeedback ging ook steeds makkelijker, al had ik wel eens een terugval. Mijn hoofd voelde eerst aan als zo’n opwindspeelgoedje waarvan de veer altijd veel te strak was opgespannen. Na de sessies voelde deze veer een stuk losser aan. Dankjewel Theo, het werkt echt fantastisch!

Jacqueline Willemsen-de Kort
Asaad Sultan

“Very beneficial and rewarding”

While working in Morrocco, I became interested in brain mapping and Neurofeedback training. After doing some research about practitioners in Europe, I came across Mr Theo Splinter. After discussing my interest with him over the phone, he was very helpful regarding my trip to Oost-Souburg and guided me throughout the whole process. I did my intense 7 day training with him which was very beneficial and rewarding, I also recommended some friends that live in Europe to him and they got lotta help and improved well. I would highly recommend Mr Theo Splinter if you are thinking about Neurofeedback or brain mapping.

Asaad Sultan, famous American-Lebanese singer

“Sterke verbetering van mijn Long Covid-klachten”

Ik was al ruim 3 jaar bezig met herstel van Long Covid en op zoek naar oplossingen voor al mijn aanhoudende klachten. Veel specialisten gezien en behandelingen ondergaan maar kwam geen stap verder. Ook acupunctuur, osteopaat, fysiotherapie en andere revalidatie trajecten brachten weinig tot geen verbetering. Na inlezen over Neurofeedback kwam ik terecht bij Theo. Een Brain, Body, Mind & Food Assessment ondergaan. Intussen 20 Neurofeedback behandelingen gehad, hartcoherentie training, fotobiomodulatie (lichttherapie) en voedingspatroon aangepakt met ondersteunende supplementen op advies van Theo. Darmproblemen verdwenen als sneeuw voor de zon, ik kreeg veel meer energie, cholesterol waarden beter dan ooit (Familiaire hypercholesterolemie) en ik kon het sporten echt weer oppakken. Mijn overprikkelingsklachten en de gevolgen daarvan zijn nog niet verholpen dus ik ben er nog niet. Fysiek heb ik echter enorme sprongen gemaakt na deze behandeling in 3 maanden tijd. Theo enorm bedankt voor je passie, kennis, toewijding en gezonde dosis humor. Van harte aan te bevelen voor iedereen die niet verder komt betreft zijn gezondheidsproblemen.

Angelo Roelandt

voormalig NL turnkampioen, ex-marinier