• 64 woorden0,3 min leestijd

    Van stemmingswisselingen tot concentratieproblemen, PCS is er om te helpen. Ontdek hoe complementaire geneeskunde kan bijdragen aan het omgaan met ADHD, angst, burn-out en meer. Bij ons vind je ondersteuning en begeleiding, of het nu gaat om Parkinson, beginnende Alzheimer of andere breinproblemen. Laat ons je helpen jouw weg naar welzijn te vinden.

  • 98 woorden0,5 min leestijd

    Op zoek naar verlichting voor lichamelijke klachten? Van hormonale disbalans tot ademhalingsproblemen, wij zijn er voor jou. Ontdek hoe complementaire geneeskunde kan helpen bij spier- en gewrichtspijn, het versterken van het immuunsysteem, het verbeteren van de bloedsomloop en het bevorderen van een gezonde spijsvertering. Ook bij Long-covid bieden wij doeltreffende ondersteuning.

  • 40 woorden0,2 min leestijd

    Op zoek naar deskundig advies voor voeding en supplementen? Ontdek hoe complementaire geneeskunde kan helpen bij het aanpakken van vitaminegebrek, allergieën, gewichtsbeheersing, intoleranties, verzuring, tekorten aan mineralen en meer. Laat ons je begeleiden naar een gebalanceerd voedingspatroon en de juiste supplementen, zodat je optimaal kunt profiteren van een gezond en energiek leven.