Vergoeding

Maak een afspraak voor een Gratis kennismakingsgesprek dan nemen we samen de mogelijkheden door voor een advies op maat.
Afspraken die niet 48 uur van tevoren zijn afgezegd, moeten helaas in rekening worden gebracht.

Betaling

Bodyscan, vervolgmetingen, adviezen en supplementen worden direct afgerekend. De betaling geschiedt contant, of via de PIN.

Vergoedingen

Veel ziektekostenverzekeraars vergoeden mijn consulten (gedeeltelijk) onder de noemer "Alternatieve geneeswijzen, alternatieve psychologische hulpverlening". Uit de praktijk is gebleken dat medewerkers van verzekeraars niet altijd op de hoogte zijn van de afspraken met de NFG.

Zij geven aan dat de kosten onder kortdurende psychologische zorg valt. Dit is niet het geval. Kortdurende psychologische zorg wordt alleen vergoed als de zorg wordt verstrekt door een GZ-of Eerstelijnspsycholoog, die werken hier niet. PCS-Neurofeedback is een alternatieve zorgverlener en dient dan ook als zodanig vergoed te worden.  Neem contact met ons op dan kunnen wij u vertellen hoe de vergoeding is geregeld!

Op www.de-nfg.nl vindt u een opsomming van ziektekostenverzekeraars die vergoeden op grond van mijn NFG en RBCZ lidmaatschap/registratienummers.

Ook werkgevers voelen zich (soms) verantwoordelijk en dragen hun steentje bij in vorm van gehele of gedeeltelijke vergoeding. Het zelfde geldt voor gemeenten, vraag dit na ! Bedenk dat het om uw gezondheid gaat en mocht het zo zijn dat u een van de problemen heeft zoals op deze site vermeld, dan zou het goed kunnen dat u geholpen kan worden, volledig of gedeeltelijk, alles is meegenomen toch? Probeer het dan ook goed over te brengen. Heeft u een eigen bedrijf, dan kunt onder "coaching" de kosten boeken.

Belastingen

Kosten die niet worden vergoed door uw verzekeraar zijn aftrekbaar van de belastingen.