Praktijk

mini-buitenkant_woning_010In mijn praktijk wordt gebruik gemaakt van de beste Nederlandse neurofeedback/biofeedback apparatuur. Het geluid bij de neurofeedback spelletjes is geoptimaliseerd. Ik heb de beschikking over klimaatcontrole (o.a. het ioniseren van de lucht) en het LED licht is niet alleen regelbaar, maar biedt tevens de mogelijkheid te trainen met kleuren LED spots!

Ik kan u dus in enkel blauw of groen licht trainen, om maar iets te noemen. Ook kan ik 4 kanalen gelijktijdig trainen en heel specialistisch, bestaat de mogelijkheid om  4 kanalen  z-score's te trainen.

kleuren-punctuurIn de praktijk wordt gebruik gemaakt van gevitaliseerd en ontkalkt water.

De praktijk is eenvoudig bereikbaar en er is voldoende parkeergelegenheid. Tevens is de praktijk goed toegankelijk voor rolstoelgebruikers.

Kortom, met PCS-Neurofeedback is "De Zorg" in Zeeland niet alleen milieuvriendelijk, maar bovenal innovatief!

"PCS-Neurofeedback, niet alleen voor de broodnodige rust in je hoofd, maar ook voor het evenwicht in je lichaam" nexus10

This website stores some user agent data. These data are used to provide a more personalized experience and to track your whereabouts around our website in compliance with the European General Data Protection Regulation. If you decide to opt-out of any future tracking, a cookie will be set up in your browser to remember this choice for one year. I Agree, Deny
574