Metatron Hunter

De Metatron Hunter bodyscan is een zeer geavanceerd bodyscan systeem. Alle lichaamsweefsels kunnen hiermee in kaart worden gebracht, werking en verstoringen.

U zit ontspannen op een stoel met een speciale hoofdtelefoon op voor een computerscherm. U kunt uw kleding aanhouden. De verschillende punten en organen worden rechtstreeks en contactloos benaderd. U voelt niets van de meting. Op het computerscherm ziet u de organen en de systemen van het lichaam met de aangegeven markeringen.

Het apparaat Metatron behoort tot de klasse van de zogenoemde ‘intelligente’ computers en is gebaseerd op de Quantum- theorie van entropie-logica. Het apparaat is ontworpen voor de Russische ruimtevaart om veranderingen in het lichaam te registreren.

Behalve inzicht in het functioneren van uw lichaam en conditie van de weefsels, zoals borstweefsel, darmweefsel, hersenweefsel, maar ook het hart en de bloedvaten, kortom alle weefsels en organen van uw lichaam, biedt de Metatron Hunter nog de volgende mogelijkheden:

  • Bacteriële-, parasitaire-, schimmelbelasting worden aan het licht gebracht
  • Stimuleren van de zelfregulerende werking van het lichaam met Meta-therapie
  • Het uitkiezen van een juist voedingssupplement
  • Het geven van voedingsadviezen

De ontwerpers van het apparaat zijn erin geslaagd om verschillende richtingen van de natuurgeneeskunde te koppelen zoals: homeopathie, fytotherapie, het Indische Ayurveda, de theorie van de Chakra’s en de Chinese Acupunctuur.

Russische wetenschappers hebben een ware revolutie veroorzaakt op het gebied van diagnostische computersystemen.